decor

עוגת אקלר

decor

עוגת אקלייר

עוגת אקלר - מגוון טעמים בעוגות ברון

עוגיות אקלר הן עוגיות מפנקות ומרהיבות שמפרגנות לכל אירוע. אקלר היא סוג של פחזנית ארוכה שמקורה בצרפת. אצבעות אקלרים בשנים האחרונות הפכו ללהיט. את האקלר מכינים מבצק רבוך שמוזלף בעזרת שקית זילוף בצורה מוארכת על התבנית ונאפה עד להזהבה. לאחר האפייה הופך האקלר חלול מבפנים. את האקלר הקלאסי ממלאים בקרם וניל פטיסייר, שהוא קרם עשוי וניל, בפודינג או בקצפת. מבחוץ מצפים את האקלר בזיגוג שוקולד, ציפוי שוקולד בוהק. המילה "אקלר" פירושה בצרפתית ברק. קראו למאפה כך בשל הבוהק שלו שנובע מציפוי השוקולד, אותו זיגוג שעוטף אותו מבחוץ.

עוגית אקלר היא עוגיה מרהיבה

עוגיות אקלר הן עוגיות מרהיבות המצריכות קצת יותר מזמן ומאמץ בהכנה, אך התוצאה המדהימה שלה שווה את כל המאמץ. בשנים האחרונות השתנו אצבעות האקלר מעט. מקינוח מסורתי, קלאסי ובעל צורה אחידה, הן משתנות במילויים המגוונים והמסעירים שלהם.

המגוון של טעמים וצבעים של אקלרים ברון מאפשר לכל אחד ואחת למצוא את הטעם האהוב עליו. חוץ מעוגיות אקלר קלאסי עם קרם וניל פטיסייר וציפוי שוקולד, ברון מייצר גם אקלרים עם קרם וניל ולמעלה ציור משוקולד לבן וגם אקלרים עם קרם ריבת חלב ולמעלה ציור משוקולד חלב. חוץ מעוגיות אקלר ארוכות, ברון מייצר גם פחזניות עגולות קטנות באותם הטעמים ומוכר להן ארוזות בקופסאות פלסטיק. בהכנת עוגיות אקלר, כל סוג מייצג טעם וצבע שונה והתוצאה הסופית היא יצירת אמנות שאינה רק טעימה אלא גם מרהיבה לעין.

עוגת אקלר "ריגה" אחת מהעוגות המיוחדות של ברון

מכינים את העוגה הזאת על בסיס שכבות מבצק רבוך. להכנת שכבות כאלה בצק רבוך מזולף בעזרת שקית זילוף בצורה טבעות קונצנטריות. אחרי אפיה השכבות האלה מרכיבים עם קרם-מוס בוואריה ומקבלים תוצאה מדהימה, שהקרם נמצא לא בתוך הבצק כמו בעוגיות אקלר, אלא בחוץ בין הטבעות. אחד הצעדים החשובים ביותר בהכנת עוגת אקלר הוא עבודה מדויקת. עלינו להקפיד על המתן כמות קרם המתאים בין השכבות כדי שתתייצב ואפשר לשים עליו שכבה הבאה. כמו כן, כדאי לשים לב להבנה טובה של פרקטיקות המיקום של השכבות כדי ליצור מראה מדויק ומרהיב. את החלק העליון של העוגה הזו מקושט בפחזניות עגולות קטנות סביב היקף העוגה. הפחזניות הקטנות אלו ממולאות בקרם שוקולד ומצופות בשוקולד. על אמצע העוגה מפזרים פירורי שוקולד ומקשטים ברשת מקרם שוקולד. העוגה דומה לטירה קטנה עם מגדלי קיר מסביב לה. תהליך הכנתה המסובך והמדויק מעניק לה חן ייחודי וגימור מקסים.

לסיכום, עוגת אקלר "ריגה" היא בחירה מושלמת עבור אלו שמחפשים עוגה ייחודית ומרהיבה. עם שילוב צבעים והטעמים, היא מספקת חווית טעימה חזותית שלא תשכחו. המקצועיות והחשיבה היצירתית שמתאחדות בעוגת אקלר הופכות אותה לאחד מהבחירות המובהקות עבור עוגות מרהיבות.

כשאנחנו נכנסים לעולם של עוגות ברון, אנחנו מבינים שאין סופיות ליצירתיות ולחדשנות. אם אתם מחפשים את המנה המושלמת לאירוע מיוחד או סתם רגע ניצוץ של שמחה עם הקרובים, עוגת אקלר היא בחירה המומלצת ביותר. עם הצבעים המשגעים שלה והטעמים המופלאים, היא מביאה עימה את קסם האקליפסה לשולחן הסעודה שלכם.

לסיכום

עוגיות אקלר ועוגת "ריגה" הן הקינוחים המושלמים. הפינוק, הטעמים המרהיבים והמראה הקסום שלהן משתלבים בצורה מושלמת ומתאימים לכל אירוע ומקום. אז תרגישו חופשיים לחקור ולגלות את המגוון הטעמים הנפלאים שאקלר מציעה ותיהנו מחוויה קולינרית מרהיבה ומיוחדת. אם אתם רוצים להוסיף קסם וצבע לשולחן הסעודה שלכם, עוגת אקלייר היא הבחירה המושלמת.